Sarah

Sarah is gespecialiseerd in het gedrag van honden en katten. Na het volgen van diverse beroepsopleidingen en enkele jaren praktijkervaring, studeerde ze af in het postgraduaat Toegepast Dierengedrag aan de Odisee Hogeschool. 

 

Iedereen is welkom om het gedrag van zijn of haar dier te bekijken. Met veel kennis en plezier geeft Sarah begeleiding bij de opvoeding van jouw pup of kitten. Daarnaast kan je bij haar steeds terecht voor gedragsconsultaties voor je hond of kat. Vanuit Wijnegem komt zij bij jou aan huis of je kan terecht in haar praktijk.

Daarnaast geeft Sarah regelmatig lezingen en workshops en geeft ze ook preventief advies bij speciale gebeurtenissen zoals een verhuis, de komst van een baby, de aankoop van een pup en de keuze van het ras. Wil je graag jouw hond een uitdaging geven, dan kan je ook terecht voor detectie- en/of speurlessen. 

Denk je dat Sarah jou kan helpen?  Aarzel dan niet om contact te nemen. 

Sarah S

Van 's ochtends tot 's avonds tussen de dieren. Wie houdt daar niet van?

Ik ervaar mijn job als iets super leuks, iets speciaals. Elke dag is anders en het werken met mensen en dieren blijft mij boeien. 

Naast het leuke werk in mijn gedragspraktijk, heb ik het geluk om de dagelijkse leiding te mogen uitvoeren van de vzw Argos Assistance Dogs. Deze vzw traint medische detectiehonden voor mensen met diabetes type 1.

Verder kan ik rekenen op de beste collega die je je kan voorstellen, namelijk mijn eigen hond Leon. Samen met hem voer ik regelmatig opdrachten uit, Leon wordt ingezet als detectiehond op bedwantsen. Geregeld zijn we dan ook op pad. Stiekem denk ik dat Leon nog meer van zijn werk houdt dan ik.