top of page
gedragsdeskundige hond kat

Dierengedragstherapeut Sarah Schaerlaeckens

Welkom op onze website!

Dierengedragstherapeut 

SARAH SCHAERLAECKENS

Welkom op onze website!

Kijk verder en ontdek het volledige aanbod aan lessen, begeleiding, lezingen en workshops

 

Dieren nemen een belangrijke plaats in het leven van vele mensen in.  Ze zijn er al aardig in geslaagd om zich aan te passen aan de verwachtingen van onze samenleving . Welk gedrag mogen ze vertonen en wat net niet?  Ze doen erg hun best om ons te begrijpen, maar toch slagen wij er niet altijd in om op een stressloze manier met hen samen te leven. 

Het is belangrijk dat je jouw dier goed kan laten opgroeien en op de juiste manier kan begeleiden zodat je jarenlang de beste vriend aan jouw zijde hebt. 

 

Iedereen is welkom om het gedrag van zijn of haar pup of hond, en kitten of kat te bekijken. Lessen en consultaties kunnen zowel in de praktijk in Wijnegem als bij jouw aan huis doorgaan. 

Denk je dat we jou kunnen helpen? Aarzel dan niet om contact te nemen. 

Sarah S
Puppy Nuestra Hermosa Perla.jpg

Je wil je pup de beste start geven en laten ontwikkelen tot een aangename vriend, dan is het volgen van een puppycursus de eerste stap.

Dierengedragstherapeut Sarah Schaerlaeck

Ook al doe je als eigenaar je uiterste best, soms lukt het niet om je dier te behoeden voor bepaalde moeilijkheden. Sarah kan samen met jou het probleem ontrafelen en een gepaste behandeling opstellen.

Kitten consultatie

Je eerste kitten? Of reeds een ervaren katteneigenaar? Jullie zijn allen welkom voor een kittenconsultatie! Een 1,5u durende les waarin je leert hoe je van je kitten en gelukkige kat kan maken!

Detectie hond.JPG

Het gebruiken van de neus is de favoriete bezigheid van elke hond! Heeft jouw hond nood aan een uitdaging en wil jij hem dat geven? Dan is detectie zeker iets voor jullie!

AANKOMENDE EVENEMENTEN
  • 19 apr 2024, 19:00 – 21:00
    Ranst, Handboogweg 16c, 2520 Ranst, België
    1 theorieles + 2 praktijkworkshops (De cursus bestaat uit 3 avonden of dagdelen telkens met 1 week tussen na de startdatum)
Cooper 2_edited.jpg

Fam Vermeyen, Cooper

Cooper is onze eerste Beagle. Hoewel hij superlief kan zijn en harten doet smelten met zijn betoverende oogjes, werd hij tijdens zijn eerste puppymaanden vaak een echt duiveltje. Vooral bijten werd een groot probleem dat we maar niet afgeleerd kregen. Dankzij Sarah leerden we om te gaan met Cooper zijn “energieke” momenten en leerden we om in te spelen op de signalen die hij ons gaf.

Sarah heeft ons met veel geduld bijgestaan en vond altijd de gepaste oplossing voor specifieke problemen. Ze gaf ons telkens een uitgebreide uitleg met een schat aan nuttige tips. We hebben maar van één ding spijt en dat is dat we Sarah niet eerder hebben gecontacteerd! Bedankt!

Schrijf je in                                                                                                                                                                        Praktische info I Over I Contact

bottom of page