top of page
Praktische info
2 individuele theorielessen + 4 individuele praktijklessen van 45 min  I  280euro

Basispakket

puppycursus prive

Het basispakket omvat:

Een puppycursus met twee individuele theoretische lessen rond opvoeding en hondentaal. Volgende onderwerpen komen aan bod: zindelijkheid, puppybijtgedrag, socialisatie en gewenning, leren alleen blijven, omgaan met bezoek, taal en gedrag van honden. Je krijgt een heleboel praktische tips en adviezen die je meteen kan toepassen. Je krijgt ook ruim de mogelijkheid om vragen te stellen over de opvoeding, de taal en het gedrag van jouw pup.

Daarnaast omvat het basispakket vier individuele praktijklessen waarin oefeningen worden aangeleerd die je dagdagelijks kan gebruiken en die ervoor zullen zorgen dat de opvoeding van je pup veel vlotter zal verlopen. Oefeningen die aan bod kunnen komen zijn o.a. aanleren van de naam, zitten, blijven, hier komen en wandelen aan de leiband. Tussen de oefeningen door is er ook tijd om te spelen met je pup waarbij hij ook zal leren om het speeltje los te laten wanneer je dit vraagt. 

 

Aangezien het lessenpakket individueel is, kan het doorgaan wanneer het jou past en kan het aangepast worden aan jouw noden en deze van je pup. Dit is het perfecte traject als je bepaalde doelstellingen wil bereiken of voor puppy’s die gevoelig zijn voor angst of stress

Door op een beloningsgerichte manier te werken, behaal je niet alleen snel resultaten, maar je traint ook op een leuke manier met je pup. Om het maximum uit de lessen te halen is het wel belangrijk en aangeraden om tussen de lessen door de aangeleerde zaken verder te oefenen met je pup.​

 

Wat?

2 individuele lessen + 4 individuele praktijklessen van 45 min

 

Wat heb je nodig voor de lessen?

 

  • Een gewone halsband (geen slip- of stropketting) of een goed passend tuigje

  • Leiband +-1,8m (geen flexi- of uitrolbare leiband)  

  • Twee soorten zachte beloningen die jouw pup zeer graag lust en die gemakkelijk door te slikken zijn (zachte koekjes, kleine blokjes kaas, vlees, kip enz) 

  • Heuptasje of jaszak waar je de beloningen makkelijk uit kan halen 

  • 1 of meer speeltjes waar je pup graag mee speelt 

  • Eventueel een clicker​

Wanneer?

De lessen duren 45 min en gaan door na afspraak

ma-vrij: tussen 10u en 21u

za: tussen 11u en 17u  

Waar?

De lessen kunnen door gaan in onze praktijkruimte (Bijlweg 11 Wijnegem) of bij jou aan huis. 

Tarieven

280 euro (praktijk te Wijnegem)

340 euro (bij jou aan huis)*

*Voor lessen aan huis wordt een verplaatsingsvergoeding aangerekend van 0,35euro/km vanuit Wijnegem. Je kan zelf de km-vergoeding al uitrekenen door het aantal kilometers vanuit Wijnegem tot jouw adres te bekijken en te vermenigvuldigen x 2 x 0,35 euro.

bottom of page