top of page
Praktische info
2 individuele theorielessen + 8 praktijklessen in groep van 45 min   I  270 euro
* enkel mogelijk van april t/m september

Combi pakket

hondenschool

De combicursus omvat:

Twee individuele theoretische lessen rond opvoeding en hondentaal. Volgende onderwerpen komen aan bod: zindelijkheid, puppybijtgedrag, socialisatie en gewenning, leren alleen blijven, omgaan met bezoek, taal en gedrag van honden. Je krijgt een heleboel praktische tips en adviezen die je meteen kan toepassen. Je krijgt ook ruim de mogelijkheid om vragen te stellen over de opvoeding, de taal en het gedrag van jouw pup.

Acht  groepslessen waarin je leert hoe je bepaalde basisvaardigheden kunt aanleren aan jouw pup. Je kan op het tempo en niveau van je pup rustig oefenen in een klein groepje van 3 tot 5 pups. 

Tijdens de groepslessen wordt er gewerkt aan oefeningen zoals zitten, blijven, naar de plaats gaan, wandelen aan de lijn, liggen. Ook zelfcontrole, andere honden of mensen tegenkomen op straat en rustig wachten komen aan bod.

Al deze oefeningen kunnen je in het dagdagelijkse leven helpen om gemakkelijker met je pup samen te leven. Tussen de oefeningen door leer je hoe je met je pup kan spelen. 

Door op een beloningsgerichte manier te werken, behaal je snel mooie resultaten. Om het maximum uit de lessen te halen is het aangeraden om, tussen elke les, de aangeleerde vaardigheden verder te oefenen met je pup.

Wat?

2 individuele lessen + 8 groepslessen van 45min

Wat heb je nodig voor de lessen?

 

  • Een gewone halsband (geen slip- of stropketting) of een goed passend tuigje

  • Leiband +-1,8m (geen flexi- of uitrolbare leiband)  

  • Twee soorten zachte beloningen die jouw pup zeer graag lust en die gemakkelijk door te slikken zijn (zachte koekjes, kleine blokjes kaas, vlees, kip enz) 

  • Heuptasje of jaszak waar je de beloningen makkelijk uit kan halen 

  • 1 of meer speeltjes waar je pup graag mee speelt 

  • Eventueel een clicker​

Wanneer?

De individuele lessen duren 45 min en gaan door na afspraak. 

De groepslessen gaan door op maandag en donderdagavond om 19u. 

Waar?

De eerste twee individuele lessen kunnen door gaan in onze praktijkruimte Bijlweg 11 Wijnegem of bij u aan huis

De groepslessen gaan door op de outdoor trainingslocatie in de Zwetstraat 3 Ranst (grens Wommelgem) en dit in de zomermaanden vanaf april tot en met september.

Tarieven

270 euro (praktijk te Wijnegem)

280 euro (indien eerste twee individuele lessen bij jou aan huis)*

*Voor lessen aan huis wordt een verplaatsingsvergoeding aangerekend van 0,35euro/km vanuit Wijnegem. Je kan zelf de km-vergoeding al uitrekenen door het aantal kilometers vanuit Wijnegem tot jouw adres te bekijken en te vermenigvuldigen x 2 x 0,35 euro.

** Combipakket is enkel mogelijk in de maanden april tot/met september

**Puppy's met angst of agressie kunnen enkel deelnemen aan een individuele cursus

bottom of page