top of page

Sarah

Sarah is gespecialiseerd in het gedrag van honden en katten. Na het volgen van diverse beroepsopleidingen en enkele jaren praktijkervaring, studeerde ze af in het postgraduaat Toegepast Dierengedrag aan de Odisee Hogeschool. 

 

In haar gedragspraktijk is iedereen is welkom om het gedrag van zijn of haar dier te bekijken. Met veel kennis en plezier geeft Sarah begeleiding bij de opvoeding van jouw pup of kitten. Daarnaast kan je bij haar steeds terecht voor gedragsconsultaties voor hond of kat. Vanuit Wijnegem komt zij bij jou aan huis of je kan terecht in de praktijkruimte.

Sarah geeft regelmatig lezingen en workshops en verder geeft ze ook preventief advies bij speciale gebeurtenissen zoals een verhuis, de komst van een baby, de aankoop van een pup en de keuze van het ras. Wil je graag jouw hond een uitdaging geven, dan kan je ook terecht voor detectie- of speurlessen. 

Denk je dat Sarah jou kan helpen?  Aarzel dan niet om contact te nemen. 

gedragstherapeut hond
Sarah S

Van 's ochtends tot 's avonds tussen de dieren. Wie houdt daar niet van?

Ik ervaar mijn job als iets super leuks, iets speciaals. Elke dag is anders en het werken met mensen en dieren blijft mij boeien. 

Naast het leuke werk in mijn gedragspraktijk, heb ik het geluk om de dagelijkse leiding te mogen uitvoeren van de vzw Argos Assistance Dogs. Deze vzw traint medische detectiehonden voor mensen met diabetes type 1.

Verder kan ik rekenen op de beste collega die je je kan voorstellen, namelijk mijn eigen hond Leon. Samen met hem voer ik regelmatig opdrachten uit, Leon wordt ingezet als detectiehond op bedwantsen. Geregeld zijn we dan ook op pad. Stiekem denk ik dat Leon nog meer van zijn werk houdt dan ik.

hondenpsycholoog

Dorien

Dorien verzorgt al geruime tijd de online puppylessen. Hierin geeft zij uitleg en tips en tricks over de opvoeding van puppy's. Daarnaast maakt ze puppyeigenaars wegwijs in de hondentaal en daarbijhorende stress signalen.

Sinds kort geef Dorien ook puppylessen aan huis in de regio Herentals.

 

Dorien weet als geen ander hoe gepast advies te geven bij mensen die net een puppy in huis hebben gehaald.

 

Het is belangrijk op te merken dat Dorien een professional is en haar kennis heeft gehaald door de opleiding tot Specialist probleemgedrag bij De Bolster Academy te volgen. Hierdoor kan ze met vertrouwen en expertise puppy eigenaren begeleiden bij zeer diverse onderwerpen.

201932711_5955339644506335_3486010900537076397_n.jpg
Erkend door:
VDG_logo_BASELINE-01.png
Tipaw Partner badge wit.png

Schrijf je in                                                                                                                                                                        Praktische info I Over I Contact

bottom of page